Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέλαβε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Θα τολμούσατε τέτοια ανάκριση κ.Χατζηνικολάου, στον Κώστα Μπακογιάννη, π.χ.;
Όχι θα τον άφηνε! Όπως ήταν αναμενόμενο (κερδίσαμε σχετικό στοίχημα!), ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα αναλάμβανε τη "βρώμικη δουλειά" της αμαύρωσης της εικόνας του Βασίλια Κικίλια, που κέρδισε τις εντυπώσεις, νωρίτερα σήμερα.
Με το γνωστό -ενοχλητικότατο- για κάθε σώφρονα άνθρωπο- υφάκι "τώρα θα σου δείξουμε εμείς μικρέ", ανακρίνει...

(και οι λοιποί μονόχνωτοι γερασμένοι και γερασμένες στο γερασμένο δελτίο του ΑΛΤΕΡ), έναν άνθρωπο, που εγκλημάτισε, όντας νέος και μη φέρων επίθετο όπως Παπαδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, να θελήσει να γίνει περιφερειάρχης Αττικής.
Χωρίς να είμαι Ν.Δ. , χωρίς να ψηφίζω στην Αθήνα, ακόμη κι αν ήμουν εγγονός του Στάλιν, θα ψήφιζα δαγκωτό Κικίλια και δεν με ενδιαφέρει σε ποιό κόμμα είναι το παιδί.
"Κικίλια , Κικίλα, φέρτους τη δυσκοίλια" !
Η ενόχληση των δυσκοίλιων είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να ψηφίσουμε κάποιον.
Και, όχι ρε σεις! Ξυπνήσαμε. Δεν κάνουμε τις επιλογές μας με βάση επιδόσεις σε εχθρικά ΜΜΕ.


http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_3361.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.