ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ

Β.Παπαγεωργόπουλος: Η νέα διοίκηση της ΔΕΘ υπέστειλε τη σημαία της πόλης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρισκόταν εδώ και χρόνια στις εισόδους του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλου κατά την τέλεση των εγκανίων του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 75η ΔΕΘ.

Σχόλια

  1. Β.Παπαγεωργόπουλος: Η νέα διοίκηση της ΔΕΘ υπέστειλε τη σημαία της πόλης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκονταν εδώ και χρόνια στις εισόδους του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
    Καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλου κατα την τέλεση των εγκαινίων του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 75η ΔΕΘ.
    http://www.youtube.com/watch?v=1hpumb5OYwI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.