Πικρές αλήθειες.... (με αφορμή την επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ)


Οσο και να θέλουν να παρουσιάσουν τον GAP τα ελληνικά κανάλια των νταβαδο-''κυβερνητικών εκπροσώπων'' ως ''ηγέτη'' σεβαστό έξω, η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Δεν τον υπολογίζουν και ειδικά στις ΗΠΑ τον θεωρούν ουσιαστικά ''μιάς χρήσης'', επειδή ''τους έκανε την δουλειά'' με το ΔΝΤ. (Τhe Wall Street Journal: Αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση - άρθρο 17 Σεπτ. '10)... Με ποιά λογική, στις ΗΠΑ, να θεωρούν την κυβέρνηση του GAP ''αναξιόπιστη'' κι αυτόν...''αξιόπιστο'' και ''αποδεκτόν''; Τέτοιες ηλίθιες ''λογικές'', μόνο πολιτικοί και ΜΜΕ στην Ελλάδα μπορούν ν' ''αποδεχτούν'', παρουσιάζοντας το μαύρο, ως άσπρο.
"Μικρομεσαίες'' οι συναντήσεις κι επαφές του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, άσχετα αν στην Ελλάδα παρουσιαστούν ως ''πολύ σημαντικές'' από δουλοπρεπή ΜΜΕ. Κανένα σοβαρό ΜΜΕ των ΗΠΑ δεν τον φιλοξενεί (πιθανά μερικά 4ης ή 5ης κατηγορίας, όπως έγινε Μάρτιο και Ιούνιο, που παρουσιάζονται στην Ελλάδα ως... ''μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ'').
''Μπάχαλο'' οι σχέσεις του πρωθυπουργού και με τα ομογενεικά ΜΜΕ, εξαιτίας του ανεπαρκή και άσχετου συμβούλου του επί του Τύπου, Ν. Ζιώγα και τις ηλιθιότητες που αυτός έκανε τον Ιούνιο, στη συνέντευξη, στο γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης.
Η Ομογένεια αισθάνεται ότι ο Γ. Παπανδρέου την αγνοεί επιδεικτικά και προκλητικά. Μέσα σε 7 μήνες, τρεις φορές πολυήμερα ταξίδια στις ΗΠΑ κι ενδιαφέρθηκε μόνο γιά το... immage του και τι ''εικόνα'' θα δώσει στην Ελλάδα, γιά να δείξει στους αυτόχθονες ιθαγενείς ότι είναι ''σπουδαίος'', ''αποδεκτός''. Την ''έγραψε'' την Ομογένεια κανονικά και προκλητικά. Και μιά δεξίωση στο γεν. προξενείο, δεν σώνει -με τίποτα- την κατάσταση.
Ούτε (ειδικά) το εβραϊκό λόμπι, ούτε κανένας θα βοηθήσει την Ελλάδα. 'Ολοι παίρνουν, δεν δίνουν.
Μόνο ο απόδημος Ελληνισμός μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα, άσχετα αν αυτή τον εξαπατά, τον κλέβει, τον χρησιμοποιεί βρώμικα (οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της) και τον κοροϊδεύει ασύστολα (ψήφος, ΣΑΕ κλπ.)
Τα δημοσιεύματα στο VANITY FAIR και στην Wall Street Journal, όσο πικρά και σκληρά και αν είναι, έχουν μόνο αλήθειες: H διαφθορά και ο κομματικός κρατισμός που δημιούργησαν τα διεφθαρμένα μιζαδόρικα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι γεγονός. Και όσο κανείς δεν τιμωρείται, κανείς δεν μπορεί να πάρει την Ελλάδα, την κυβέρνησή της, τον πρωθυπουργό της, στα σοβαρά. 'Ολοι θεωρούν -ειδικά στις ΗΠΑ- την Ελλάδα μιά τριτοκοσμική, χρεοκοπημένη, διεφθαρμένη χώρα (και δυστυχώς, οι πολιτικοί της, το... επιβεβαιώνουν καθημερινά).
Η Ελλάδα, όπως βαδίζει, αυτοκαταστρέφεται. Η χρεοκοπία θεωρείται δεδομένη. Μην έχουμε αυταπάτες. Με επικοινωνιακά φτηνά κόλπα και παπατζίδικες πολιτικές-ψευτιές, δεν σώνεται η πατρίδα μας (που εξάγει μόνο... πολιτικούς γιά... διακοπές στο εξωτερικό, οι οποίες ''βαφτίζονται'' αποστολές ''γιά την προβολή της Ελλάδας'').
(kalami.net)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/09/blog-post_5809.html

Σχόλια

  1. Ρε Παπανδρέου
    Για πόσο μαλάκες τους έχεις τους Έλληνες της διασποράς;;;;;

    Ρε απίθανε άνθρωπε

    ψήφο δεν τους έδωσες!!! πήγες να δώσεις όμως σε όλα τα γυφτοντάμαρα που έχουν πλακώσει που τελικά και αυτοί σε γράψαν κανονικά!!!!

    Απο την άλλη ρε απίστευτε και επιπόλαιε τους ζητάς να αγοράσουν ομόλογα.
    Απο τη μία τους μουτζώνεις και απο την άλλη τους παρακαλάς.
    Πόσο γελοίος είσαι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.