Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκαν στελέχη του ΛΑΟΣ στο Κιλκίς

Με βαριές κατηγορίες παραιτήθηκαν από το ΛΑ.Ο.Σ. τα μέλη της Ν.Ε. Κιλκίς, Γιάννης Καραγιαννίδης, Νίκος Ταχτσίδης και ο υπέυθυνος νεολαίας Λευτέρης Φαραζάς.
Στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον κατηγορούν για...
"στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής" και επισημαίνουν ότι "επιλέγει δρόμους που είναι αντίθετοι με τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος", εξαιτίας της "ψήφισης του μνημονίου με τις αντιλαϊκές και αντιεθνικές προεκτάσεις".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.