Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει Πρωθυπουργός ;;;

Δεν είναι δυνατόν να έχει παραλύσει η χώρα από την απεργία / στάση εργασίας / ή όπως αλλιώς θέλουν να την ονομάσουν ,  των φορτηγατζήδων τόσο μεγάλο διάστημα και ο Πρωθυπουργός να μήν εμφανίζεται ...
Δεν είναι δυνατόν να κάνουν έκκληση στον Πρωθυπουργό οι έμποροι , τα επιμελητήρια , οι καταναλωτές και οι ΙΔΙΟΙ οι μεταφορείς και ο Πρωθυπουργός να μήν εμφανίζεται...
Όπως και αν το δει κανείς , αδιάφορο αν είναι υπέρ η κατά της κυβέρνησης , άλλο ειδικό βάρος έχει η ενασχόληση του Πρωθυπουργού με ζητήματα που δεν μπορούν να λύσουν οι αντ' αυτού.
Ο Πρωθυπουργός όμως  έχει αφήσει ΟΛΑ σε αντιπροέδρους , υπερυπουργούς , υπουργούς , τα κανάλια , τους δημοσιογράφους του Δ.Ν.Τ κλπ και δεν ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα του τόπου !!!

Ασχολείται περισσότερο με τα "Προγράμματα της χιλιετίας" και την "Παγκόσμια διακυβέρνηση" κάνοντας συνεχώς ταξίδια στο εξωτερικό , παρά οτιδήποτε έχει σχέση με το εσωτερικό της χώρας!!!
Δεν λέω , έξω η κατάσταση είναι σαφώς  πιο ευχάριστη από το εσωτερικό της χώρας , δεν είναι όμως πολύς καιρός που όπου υπήρχε κινητοποίηση , διαμαρτυρία , κατάληψη , απεργία ο κ. Παπανδρέου έδινε το παρών...

Τότε όμως υπήρχε η προοπτική της Πρωθυπουργίας ενώ σήμερα "δέσαμε τον γάιδαρο μας"...

 Η θέση όμως έχει ΕΥΘΥΝΕΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που κάποια στιγμή πρέπει να αναληφθούν... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_3690.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.