Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

"Μπράβο" στον Ερντογάν από τον Γιώργο

Συγχαρητήρια Παπανδρέου στον Ερντογάν.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τ. Ερντογάν για να τον συγχαρεί για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τον Τούρκο ηγέτη στο συνέδριο για την κλιματική αλλαγή στην ανατολική Μεσόγειο, που θα γίνει στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου.  

Σχόλιο:
Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον Ερντογάν σε συνέδριο στην Αθήνα.
Γιώργο υπάρχουν και πρωθυπουργοί που δουλεύουν...
Δεν κάνουν όλοι ταξίδια και διακοπές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.