Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Κ.Καραμανλής - Δεν υπήρξε σκάνδαλο στο Βατοπέδι, ούτε κεντρικός σχεδιασμός…


Με μία σελίδα και κάτι, θα επιχειρήσει σήμερα ο Κώστας Καραμανλής να κλείσει, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά τον ίδιο, οριστικά την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπόμνημα του πρώην πρωθυπουργού προς την προανακριτική επιτροπή της Βουλής θα αποσταλεί σήμερα και σε αυτό θα υποστηρίζεται ότι σε σχέση με το Βατοπέδι δεν υπήρξε κανένα σκάνδαλο, αλλά ούτε και κανένας κεντρικός σχεδιασμός.
Ενδεχομένως, πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός να αναφερθεί σε επιμέρους συμπεριφορές που δημιούργησαν την αίσθηση περί σκανδάλου στην κοινή γνώμη.
Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής θα τονίσει
πως όταν αντιλήφθηκε τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα, παρενέβη για να μην προχωρήσουν οι δρομολογημένες αγοραπωλησίες ούτως ώστε να ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα…

Πρώτο θέμα

http://citypress-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_1117.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.