ΣΟΚ: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αύξησε ραγδαία τον αυνανισμό στην Ελλάδα!

Από olympiada


Μία δεσμευση της κυβέρνησης έγινε πραγματικότητα.
Φαίνεται ότι η μ***κία που έκαναν οι Έλληνες στις εκλογές του Οκτωβρίου παίρνει διαστάσεις επιδημίας. Θραύση λοιπόν κάνει ο αυνανισμός στο εκλογικό σώμα αφού πλέον ένας στους δύο ενηλίκους αυτοϊκανοποιείται αντί να κάνει έρωτα.
Κάπως έτσι πρέπει να εξηγούνται τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δίνουν τον Γιώργο Παπανδρέου “καταλληλότερο”. Όντως, σε μία χώρα που τη μαστίζει η μαλ***ία λογικό είναι να έχει τέτοιες προτιμήσεις.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η έρευνα προκάλεσε θετικές αντιδράσεις στην κυβέρνηση και αναμένεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγει για να εκφράσει την (αυτο)ικανοποίηση της κυβέρνησης. Η είδηση:
Ένας στους δύο Έλληνες… αυνανίζεται καθημερινά ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης σύμφωνα με έρευνα της  Εταιρείας Σεξουαλικότητας .
Οι Έλληνες δύσκολα τα βγάζουν πέρα οικονομικά και το να κάνουν ένα παιδί φαίνεται πως το σκέφτονται πολύ. Όπως έδειξε η έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας που έγινε σε 1.000 παντρεμένους ηλικίας 30-45 ετών, το 49% των Ελλήνων παραδέχεται ότι επιδίδεται καθημερινά σε…αυνανισμό.
Φυσικά εκτός από τον αυνανισμό υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως η προφύλαξη αλλά και πάλι αυτό έχει ένα μικρό κόστος!
Ταυτόχρονα από την έρευνα καταγράφεται και η αύξηση της τάσης για απιστία, 63%, ενώ όπως επισημαίνεται στην έρευνα τους τελευταίους έξι μήνες η απιστία φτάνει…στο 48%!
Ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει πολλές συζητήσεις είναι και η αύξηση της αναστολής στην εκσπερμάτιση από 4% έφτασε στο 13%. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί και ως φόβος για εγκυμοσύνη.
Όπως σημειώνεται στην έρευνα, η συλλογική ερωτική φαντασίωση των Ελλήνων έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από την πολιτική και οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας με αποτέλεσμα την εμφάνιση δυσκολιών που στο παρελθόν ήταν σπάνιες αλλά και πρακτικών που συνηθίζονται στα χρόνια της εφηβείας και της ανωριμότητας.
Πάντως αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μπορεί να μας έχουν κόψει, μισθούς, συντάξεις, εξόδους και διασκέδαση αλλά το σεξ δεν θα μας το κόψουν όσο κι αν προσπαθήσουν!

Σχόλια