Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Να παραμείνουν χαμηλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σε αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες.


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό, μετά από αίτημα του ίδιου για συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα και οι προκλήσεις που αφορούν στην επιχείρηση, ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Ζερβό είχαμε μια πολύ εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της επιχείρησης εν όψει των αποφάσεων για την αγορά ενέργειας ως το τέλος του έτους.

Συζητήσαμε για το μέλλον της ΔΕΗ σε ένα καθεστώς απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας, καθώς επίσης και για τις εναλλακτικές που υπάρχουν ως προς τις απαιτήσεις της Τρόικας.

Τόνισα στον Πρόεδρο της ΔΕΗ, την ανάγκη -ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και τους Έλληνες πολίτες- να παραμείνουν χαμηλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σε αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες.

Σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες με ομίλους του εξωτερικού, που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- φέρεται να προγραμματίζει η ΔΕΗ, εξέφρασα στον κ. Ζερβό την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει επενδυτικές προσπάθειες, που πληρούν τους όρους διαφάνειας και στηρίζονται σε δημόσιους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.