Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μη μου τους κύκλους τάραττε

"Ο δρόμος για τη σταθεροποίηση της οικονομίας είναι μακρύς και δύσκολος, όμως, βάλαμε όλοι οι Έλληνες τα θεμέλια για να γίνουν πράξη οι μεγάλες αλλαγές", τόνισε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Επιπλέον, επισήμανε ότι "καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και την ελπίδα ζωντανή, ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε μια σταθερή Ελλάδα" και υποστήριξε ότι η δύσκολη καθημερινότητα είναι το τίμημα του παρελθόντος και ο δύσκολος δρόμος της μετάβασης...
Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ακόμη ότι τις μέρες αυτές κλείνει ένας πρώτος κύκλος, αλλά ανοίγει κι ένας νέος, ένας κύκλος μεγάλων, επαναστατικών και αυτονόητων αλλαγών για την Ελλάδα, οι οποίες "θα οδηγήσουν την πατρίδα μας όχι μόνο έξω από την κρίση, αλλά και θα την προστατεύσουν από μελλοντικές τέτοιες συνθήκες, καθώς επίσης και σε ένα κράτος βιώσιμης ανάπτυξης". 

Σχόλια:
Γεια σου Γιώργο με την τετράγωνη λογική και τους κύκλους σου...
Μη μου τους κύκλους τάραττε
Μετά τα μαθήματα υγιεινής διατροφής και κρητικής δίαιτας, από τον Γιώργο, μας προέκυψε και η Γεωμετρία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.