Άννα γερά μας πήρες τα μυαλά....

Ακούστε ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη της υφυπουργού Άννας Νταλάρα, στην εκπομπή 10:00-12:00 με τους Θ. Λάλα & Κων/νο Μπογδάνο. (Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2010)
Τα καλύτερα της Άννας...

Τι δεν είπε για τσάντες, για μετανάστες, για την φορολογία, για τα λεφτά που έχουν φύγει έξω...
Την ρωτάει σε κάποια στιγμή ο Λάλας:
"Το άλλο το ότι θέλουν όλοι όσοι δουλεύουν να παίρνουν τον βασικό.." και απαντάει η κ. Νταλάρα:
"Το άλλο πόσο κάνει η τσάντα της Άννας και το κολιέ της Φώφης.."
Προσέξτε τι είπε για την φορολογία.

Αυτό το πράγμα όμως είναι και μία ολιγωρία και μία παθογένεια κράτους και προυχόντων, είναι λίγο μια παλιά νοοτροπία και αυτό το πράγμα ήταν το πρώτο που έπρεπε να γίνει. Δηλαδή, εγώ κάνω κριτική και στον εαυτό μου αφού είμαι μέλος αυτού του σχήματος και κοινοβουλευτικά που ήταν ο μεγάλος μου δρόμος, και τώρα μιας μέρας σ’ αυτή τη θέση, το ότι δεν προλάβαμε από την αρχή να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Οι παλινωδίες του «φορολογώ, δε φορολογώ», είναι πάρα πολύ σημαντικό εάν θα κάνεις αμνηστία, αφού είμαστε μια χώρα της Ευρώπης και βλέπεις το τεράστιο έλλειμμα, κάνε την τις πρώτες μέρες. Τώρα έχουν φύγει τα πάντα πιστεύω έξω, όλα τα χρήματα. Δηλαδή χρειάζεται ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης”.
Και ποιος φταίει κ. Νταλάρα που φύγανε όλες οι καταθέσεις στο εξωτερικό, για ποια αμνηστία μιλάτε, ποια ολιγωρία ;
Σε ποια κυβέρνηση ποιον υπουργό και ποιον πρωθυπουργό αναφέρεστε;;
Που είναι τα χρήματα, οεο ;
Άννα γερά μας πήρες τα μυαλά....

Σχόλια

  1. Μεγάλο κεφάλαιο η Άννα στην κυβέρνηση σωτηρίας!
    Μιλάμε για ΤΗΝ επιλογή!
    Παλιότερα της είχα αφιερώσει και μια ανάρτηση εδώ: http://seferou.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα το κοριτσι τροπος του λεγειν,ειναι τοσο ασχετη με ολα τα πραγματα,που σου προκαλει θυμηδια οταν την ακους,αυνταχτη,μπουρδολογος,κανονικα ασχετη,και το γελοιο παει συνεφο,αν δεν ειχαμε τοσα νευρα με την κυβερνηση του Μνημονιου.
    Τωρα τα σοβαρα,το θεμα της φοροδιαφυγης του συζυγου της και μεγαλου τραγουδιστη,το εχει λυσει,η μονο ο Πανταγιας την πατησε.Εχουν πληρωσει,να μας δειξουν την αποδειξη,και να αφησει τις μπουρδες το αφελες και καλοψυχο κοριτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.