Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση της υποψήφιας Δήμαρχου Βόλου Ζέττας Μακρή με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ

Βόλος, 14 – 9 - 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση είχε η Υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κα Ζέττα Μακρή με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα  στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή). Η κα Μακρή κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τις παραγωγικές τάξεις και τους εργαζομένους του Νομού μας. . Ταυτόχρονα έγινε  αναφορά από αρκετούς εκπροσώπους της ΔΑΚΕ  στην οικονομική ύφεση που πλήττει και τη Μαγνησία  ανεβάζοντας τους δείκτες ανεργίας.. Στη συνέχεια  άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τον  προβληματισμό  των εκπροσώπων της ΔΑΚΕ για τις οικονομικές εξελίξεις και τους κινδύνους που αυτές εγκυμονούν για το μέλλον των εργαζομένων. Η κα Μακρή δεσμεύτηκε σε περίπτωση εκλογής της να στηρίξει τους εργαζομένους  και να ασκήσει πιέσεις στους αρμοδίους φορείς για την προστασία των δικαιωμάτων   τους. Τέλος, αναφέρθηκε    στο ρόλο των παραγωγικών δυνάμεων και των εργαζομένων  αλλά και στην αρμονική  συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τη νέα Δημοτική αρχή έτσι ώστε να επιτευχθεί η ουσιαστική ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου του Βόλου.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.