Εκτός από ταξιδευτής, μεγάλος στοχαστής, μας προέκυψε και θαυματοποιός τώρα ο κ.πρωθυπουργός...

Η Ελλάδα σήμερα, αποτελεί οικονομικό θαύμα
Ποιος το είπε αυτό;
Ποιος άλλος ο Πρωθυπουργός "εξωτερικών" σε συνέντευξη, στη μητρική του γλώσσα φυσικά, στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS και στη δημοσιογράφο Susie Gharib (22 Σεπτεμβρίου).
Πιο συγκεκριμένα στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε:
" Greece is a country that was seen as a failure and has now become an economic miracle."
"Η Ελλάδα είναι μια χώρα, η οποία κάποτε θεωρήθηκε αποτυχημένη και, σήμερα, αποτελεί οικονομικό θαύμα
Εκτός από ταξιδευτής, μεγάλος στοχαστής, μας προέκυψε και θαυματοποιός τώρα ο κ.πρωθυπουργός... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Σχόλια

  1. Θεός φυλάξει! με αυτόν χρεωκοπήσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ Η Μ....ΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΌΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΩΡΕς "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΥΠΟΒΟΛΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙς Μ...ΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΕΡΜΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟς ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΤΟΥ ΝΕΝΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΑΝΙΔΕΟ, ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΖΩΟΝ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ":

    ''Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.'' ''Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε'' ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.