Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνία με λαχτάρα....


Οσο αργεί ο «εγώ αποφασίζω» να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες στις περιφέρειες και τον ανασχηματισμό και βάζει και τον Πεταλωτή να στέλνει μηνύματα ότι δεν θα ανεχτεί αρνήσεις τόσο πετρώνουν οι καρδιές και βγαίνουν στην επιφάνεια μίση, ζήλειες και ανταγωνισμοί. Η Κατερίνα (Μπατζελή) ζηλεύει που η Τίνα (Μπιρμπίλη) τη γλίτωσε την περιφέρεια Αττικής, ενώ εκείνη είναι ένα βήμα πριν από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η Αντζελα (Γκερέκου) βασανίζεται αναδρομικά γι' αυτό που της συνέβη λόγω Τόλη, θεωρώντας ότι, αν δεν είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση, δεν θα υπήρχε τώρα θέμα να τη βάλουν υποψήφια στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η Φώφη (Γεννηματά) αναρωτιέται τι πληρώνει ώστε να χρειάζεται συνήγορο τον Θανάση Τσούρα για να πειστεί ο Παπανδρέου ότι είναι πιο καλή υποψήφια από τον Καμίνη για το δήμο. Ολα αυτά όμως είναι ασήμαντα μπροστά στα συναισθήματα που νιώθουν ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Χάρης Παμπούκης, περιμένοντας να μάθουν ποιος από τους δύο θα είναι τελικά ο υπερυπουργός - συντονιστής.

Αν μιλούσαν μεταξύ τους, ίσως και να εξομολογούνταν ο ένας τον πόνο του στον άλλον...
(Eλεύθερος Τύπος)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/09/blog-post_9637.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.