Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορούν Να Κατασχέσουν και την Ακρόπολη;;;

 Οπωσδήποτε δείτε το παρακάτω video. 
Καθηγητής πανεπιστημίου νομικής αναλύει λεπτομερώς τους όρους του μνημονίου. Έχουν την δυνατότητα να κατασχέσουν όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία του δημοσίου(ακίνητα,γαίες κλπ) ΑΛΛΑ και τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ όπως τον πολεμικό στόλο την πολεμική αεροπορία ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!! και μάλιστα μπορούν να μεταβιβάσουν το δάνεια σε οποιοδήποτεWatch live streaming video from 114news at livestream.com


2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.