Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Καλαμπούρια για αμερικανάκια

O θείος Σαμ απένειμε τα εύσημα στον καλό στρατιώτη Γιώργο Παπανδρέου για τον τρόπο που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κρίση στην οικονομία. Αυτό είναι το ρεπορτάζ που προέκυψε αμέσως μετά τη συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν.
«Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος θα βάλει τη χώρα του πάλι στο σωστό δρόμο» τόνισε ο κ. Μπάιντεν για να τον διακόψει ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι «είμαστε ήδη στο σωστό δρόμο».
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος συμφώνησε, λέγοντας «είσαστε στο σωστό δρόμο, είσαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τη σκληρή δουλειά που κάνετε. Συγχαρητήρια.»
Αυτά τα ωραία έγιναν σε μια όμορφη οικογενειακή στιγμή. Η αλήθεια είναι άλλη ωστόσο.
Αυτοί που προκάλεσαν την οικονομική κρίση σε όλο τον κόσμο μας νουθετούν και μας συγχαίρουν;

Αυτοί που χαίρονται διότι η Ελλάδα έχει φορέσει καπέλο το ΔΝΤ μας λένε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο; Ή επειδή το λέει ο κ. Παπανδρέου είμαστε πράγματι, γιατί μας φαίνεται ότι ο δρόμος οδηγεί στον γκρεμό και δεν είναι αστείο για αμερικανάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.