Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Eυτυχώς που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σέβεται τους θεσμούς και τους Νόμους....


Το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) συστάθηκε το 2003 με τον νόμο υπ΄ αριθμ. 3132 / 9.4.2003 [ΦΕΚ τ.Α΄ φ. 84 / 11.4.2003], σε εφαρμογή της πρόνοιας της παρ. 4 του άρθρου 82 του Συντάγματος.
Το ΕΣΕΠ με βάση τον πιο πάνω νόμο, συνεδριάζει τακτικώς κάθε 4 μήνες.


Όπως βλέπετε στις πιο κάτω εικόνες από την ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ , επί διακυβέρνησης Ν.Δ  η επιτροπή αυτή "δούλεψε" αρκετά καλά.

Συγκροτήθηκε 11 φορές μέσα σε 5 χρόνια.


Ξέρετε πόσες φορές συγκροτήθηκε το εν λόγω συμβούλιο, σε ένα χρόνο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ;
ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Τόσο πολύ σέβεται το ΠΑΣΟΚ φίλοι μου τους νόμους του κράτους και τους θεσμούς.
Και σαν μην φτάνει το ότι, η κυβέρνηση έχει απαξιώσει, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής...
δημιουργεί καινούργια επιτροπή για το ίδιο αντικείμενο, όπως γράφουμε στο άρθρο  Άλλη μια Επιτροπή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.