Οι ΔΟΛ (ιοι) “νταβατζήδες”, η φασιστική ΕΡΤ και το τρομοκρατημένο σύστημα

Έχει τρομοκρατήσει τον υπό κατάρρευση μηχανισμό του Μνημονίου η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ και η απήχηση που είχε η πρότασή του, για έξοδο της χώρας μας από την κρίση.
Στην αρχή, τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ των διαχρονικών νταβατζήδων, εκβίαζαν με κάθε τρόπο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για να πει το «ναι» στο κατάπτυστο Μνημόνιο. Δεν τους βγήκε. Και βγάλανε μπροστά την πάντοτε «έτοιμη» για τα μεγάλα «ΝΑΙ» συμμαχία των προθύμων. Τη Ντόρα, και τον Καρατζαφέρη. Που σήμερα τρέχουν και δεν φτάνουν, προσπαθώντας να εκλέξουν κανα περιφερειακό σύμβουλο στο Νομό Χανίων.
Η συνέχεια ήταν σαρωτική. Ήρθε η παρουσία Σαμαρά στη ΔΕΘ και τους έφερε τα πάνω –κάτω! Η μαύρη κομπανία του μνημονίου ρίχνει στο τραπέζι τον Σκυλακάκη για να χαλάσει την εικόνα Σαμαρά. Σειρά μετά παίρνουν τα αδερφά εξαπτέρυγα του Μνημονίου, η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης. Μετά βγαίνει σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ να υπερασπιστεί το νεοφιλελεύθερο υπαρχηγό της Ντόρας Σκυλακάκη που διαγράφεται από τη Ν.Δ.
Το «Βήμα» ξεσαλώνει, μαζί και οι επανακάμψαντες παλαιοπασόκοι «δημοσιογράφοι» της ΕΡΤ, λες και όλοι μαζί ξεπήδησαν από άλλη εποχή.
Για το τέλος κρατούν τη στρατευμένη αντεπίθεσή τους. Το κύκνειο άσμα τους. Νταβατζήδες, εξαπτέρυγα, ΔΟΛ, Πάγκαλος, Λούληδες και κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ξεσαλώνουν.
Τους πονάει ο Σαμαράς. Κάποιος Ραβανός, μαζί με τον Καψή, τον Σωμερίτη και τα άλλα καλόπαιδα του μνημονίου, αναλαμβάνουν «εργολαβικά» την παραπληροφόρηση. Πρωτοσέλιδη συνέντευξη του υπουργού των Ιμίων και του Οτσαλάν, του Πάγκαλου, που ενώ θα έπρεπε να ζει εξοστρακισμένος σε άλλη χώρα μετά την παραδοχή του ότι «μαζί με τους δημοσίους υπάλληλους φάγαμε τα λεφτά των Ελλήνων» βγαίνει μόνο και μόνο για να πλήξει τον Σαμαρά.
Οι ΔΟΛιοι «δημοσιογράφοι» ανακαλύπτουν δήθεν ασάφειες στην πρόταση Σαμαρά, αποκρύπτουν και παραποιούν στοιχεία, τον χτυπούν κάτω από τη ζώνη. Κουβέντα για την παρουσία του στη ΔΕΘ, κουβέντα για τον θρίαμβό του, έναντι του πρωθυπουργού του Μνημονίου και του τζόγου. Ποιοι; Κρατικοδίαιτα συστήματα «ενημέρωσης» μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του μνημονίου και πρόεδρο της εν Ελλάδι οικογενειοκρατίας. Αυτού που διόρισε στο γραφείο του την κόρη του στην Βουλή, αυτού που την ξαναδιόρισε μόνιμη στον Δήμο Αθηναίων της Ντόρας και του Σκυλακάκη, αυτού που έχρισε τη γυναίκα του δήμαρχο στην περιοχή του!
Το αποκορύφωμα όμως σήμερα. Τρεις δημοσκοπήσεις στις εφημερίδες. Και στις τρεις φαίνεται ότι ο Σαμαράς θριαμβεύει, έναντι του πρωθυπουργού  του μνημονίου. Και μια τέταρτη που δείχνει πρώτο τον Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής. Το σύστημα αποσυντονίζεται και χώνει το κεφάλι του βαθιά στην άμμο. Οι δημοσκοπήσεις κρύβονται για τα κανάλια της διαπλοκής, και προφανώς εξαφανίζονται και από την ΕΡΤ του σκληρού συστήματος ΠΑΣΟΚ. Πρώτη φορά. Δημοσκοπήσεις εξαφανίζονται από τα κανάλια. Σαν να μην έγιναν ποτέ!!! Μόνο και μόνο γιατί η διαφορά μειώνεται, γιατί ο Σαμαράς θριάμβευσε του Παπανδρέου. Αντίθετα, η Ημερησία του Μπόμπολα και των Ντορο-ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚΩΝ στελεχών της ανακαλύπτει πρωτοσέλιδες δημοσκοπήσεις χωρίς να αναφέρει εταιρίες, ταυτότητες, δείγματα κλπ. Που όλες είναι -κατά τύχη- καλές για τους υποψηφίους του συνασπισμού του Μνημονίου!!!
Το σύστημα της διαπλοκής δεν θα αντέξει για πολύ. Όσο και να γαντζώνονται στην εξουσία, όσο και αν η συμμαχία των προθύμων εξαργυρώνει τη στήριξη που απολαμβάνει, ο λαός θα τους σαρώσει. Θα τους στείλει στο περιθώριο της Ιστορίας. Όπως το 65, στην αποστασία παρόμοιων πρωταγωνιστών, που οδήγησε στη Χούντα, όταν ο οργισμένος κόσμος κατέλαβε τον ΔΟΛ, και σύσσωμος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη – κάθαρμα».
Τώρα όμως ο λαός –παρά τη χούντα της ενημέρωσης- έχει ελπίδα. Που λέγεται Αντώνης Σαμαράς και έξοδος από το μνημόνιο της υποτέλειας και του εξευτελισμού.

Σχόλια