Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε δεν χάνουμε


Τα ψέματα τέλειωσαν, οι πλάκες επίσης, σήμερα τέρμα τα γκάζια για να πατήσουμε τον κακό μας δαίμονα. Αν και η Ισπανία από μόνη της αποτελεί τεράστιο κίνητρο, οι παίκτες μας τα έχουν πάρει στο κρανίο από αυτά που άκουσαν μετά τον αγώνα με τη Ρωσία.
Σήμερα η ομάδα θα τα δώσει όλα, θα πέσουν κορμιά και η αίσθηση μας είναι ότι απόψε δενν χάνουμε
Από τους παίκτες που εμφανίστηκαν στη Σαϊτάμα πριν από τέσσερα χρόνια, μόλις 12 θα είναι παρόντες και στην αυριανή αναμέτρηση. Διαμαντίδης, Φώτσης, Σπανούλης, Ζήσης, Τσαρτσαρής και Σχορτσιανίτης ήταν υπό τις οδηγίες και του Παναγιώτη Γιαννάκη το 2006, ενώ ο Ερνάντεθ είχε τότε μαζί τους Ναβάρο, Φερνάντεθ, Μουμπρού, Γκαρμπαχόθα, Ρέγες και Γκασόλ.
.
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ο γερο-Ναβάρο αλλά και ο τεράστιος Γκαρμπαχόθα. Από τους δικούς μας κλειδί είναι ο Σόφο αλλά και ο ρυθμός του αγώνα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε γρήγορο ρυθμό.
Στις 21;00 αναμετρώνται οι δύο φιναλίστ του 2006. Το ταπεινωτικό 47-70 εκείνου του αγώνα είναι ο οδηγός…εκδίκησης. Με ηρεμία και ψυχραιμία απόψε τους …έχουμε.

Και τα χθεσινά μας κέρδη (under η Ελλάδα, over η Αγγλία) θα ποντάρουμε πάνω στην Εθνική, καθώς και η απόδοση της είναι προκλητική.
Ελλάδα Ισπανία- νίκη Ελλάδας απόδοση 3.50
Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.