Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΗΜΟΥ

ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΡΙΤΗ) ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ …
 ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής, καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο θέμα της υποστολής της σημαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την απεικόνιση της κεφαλής του Μεγ. Αλεξάνδρου από τη Διοίκηση της HELEXPO, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι:
«Στέλνουμε σήμερα (Τρίτη) στη διοίκηση της HELEXPO δέκα σημαίες του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναρτηθούν στους ιστούς της Διεθνούς Έκθεσης. Παράλληλα έστειλα και σχετική επιστολή, με την ελπίδα ότι πολύ σύντομα οι σημαίες της Θεσσαλονίκης θα κυματίζουν και πάλι στις εισόδους της ΔΕΘ».
Η επιστολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου προς το Δ.Σ. της HELEXPO,  με ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2010 :
«Στις 14-9-2010, σε ανακοίνωσή σας προς τα ΜΜΕ δηλώσατε ότι «το σύνολο των φθαρμένων σημαιών στους ιστούς του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης αντικαταστάθηκε από την Ελληνική σημαία».
Επειδή από την παραπάνω ανακοίνωση συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο λόγος αντικατάστασης των σημαιών της Θεσσαλονίκης ήταν η φθορά αυτών, σας στέλνω δέκα (10) καινούριες σημαίες του Δήμου για να τις αναρτήσετε στους ιστούς της ΔΕΘ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.