Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ !!!.

Αν δεν το ξέρατε ήρθε ο καιρός να το μάθετε:
  • Η υπερκατανάλωση βοδινού κρέατος θεωρείται ως δεύτερη μεγαλύτερη αιτία του φαινομένου του θερμοκηπίου, αλλά και πολλών νοσημάτων στον αναπτυγμένο κόσμο 
  • Η μεσογειακή ή η Κρητική δίαιτα είναι η καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας.
  • Καταναλώνουμε τόσο - και συνήθως - εισαγόμενο βοδινό κρέας, που σε ευρώ συνολικά κοστίζει όσο όλη η κατανάλωση πετρελαίου στη χώρα μας.
Όπως καταλάβετε ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ !!!
Αρχίστε ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ την μεσογειακή ή Κρητική δίαιτα γιατί και κάνει καλό στην υγεία, ενώ παράλληλα θα σώσουμε το περιβάλλον και θα εξοικονομούμε και πετρέλαιο...
Πάντως για το χοιρινό, δεν έκανε καμία μνεία ο Πρωθυπουργός.
Δείτε το σχετικό video με τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.