Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!
Ναι, είναι έτσι όπως το διαβάζετε! Ο κύριος πρωθυπουργός, απαίτησε -σύμφωνα με το 'βαθύ λαρύγγι' του taxalia στην έδρα του ΔΝΤ- να...

μην γίνει η αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης πριν απο τις εκλογές του Νοεμβρίου και το πέτυχε!
'Θα πάθω πανωλεθρία στις εκλογές',΄'θα μου μαυρίσουν όλους τους υποψήφιους', 'δεν θα σταυρώσω ούτε ένα δήμο, ούτε μια περιφέρεια'...σας παρακαλώ κύριοι, βοηθείστε με...
Αυτά ακούγονταν απο τους απεσταλμένους του στην έδρα του ΔΝΤ.
Και σαν λάρτζ τύποι που είναι τα αφεντικά μας, δέχτηκαν τα παρακάλια του και γι αυτό τον είδαμε στη Θεσσαλονίκη να λέει ορθά κοφτά ΟΧΙ στην αύξηση!

Δεν μας είπε όμως μέχρι πότε...
Έτσι δεν είναι κύριε πρωθυπουργέ μας;
Γιατί αν δεν είναι έτσι και μας είπε ψέματα το 'βαθύ λαρύγγι' μας, να μας ξεκαθαρίσετε μέχρι πότε ισχύει αυτό το ΟΧΙ...
Για πάντα ή μέχρι τις 7 Νοεμβρίου;http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_3582.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.