Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

"Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη, ξανά Εβραϊκή"...

...κι εμείς θέλουμε να πάρει το Champions League ο Απόλλων Καλαμαριάς....
Τα groups του FACEBOOK είναι συνήθως η επιτομή της ηλιθιότητας. Κάθε ...κουλός, μετουσιώνει το "ό,τι να ΄ναι" σε group, συχνά για διαφημιστικούς λόγους, αλλά...
συνήθως για να "πικάρει" με εντυπωσιακό τίτλο και να φωνάξει "υπάρχω κι εγώ, δώστε μου λίγη σημασία".
Υπάρχει group ας πούμε για "να μην τρώνε λιπαρά οι φώκιες της Ανταρκτικής" και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας.

Ένα από τα χαζά -και απολύτως ασήμαντα- groups μας "υπέδειξε" αναγνώστης πριν λίγο.

Φέρει τον βαρύγδουπο τίτλο "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΑΝΑ ΕΒΡΑΪΚΗ"΄, έχει 30 "φίλους" όλους κι όλους και δημιουργήθηκε από ψυχασθενή (;), ο οποίος ανακατεύει τη Δημοκρατία, τον Ατατούρκ, τη Θεσσαλονίκη, τη Solun, τη Selanik, τα Βαλκάνια, τον ΠΑΟΚ, τον τραχανά, τον γιαρμά και τον Μήτσο τον νταλικέρη μαζί.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (sic!) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Ή ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ"

λέει το "μανιφέστο" του αστείου group, που ασφαλώς δεν αντιμετωπίζεται σοβαρά, από κανέναν συμπατριώτη μας Εβραίο. Μάλλον, ούτε γέλιο δεν βγάζει...

Το γαρ πολύ της αγαμίας, γεννά παραφροσύνη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.