Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ζέττα Μακρή συναντά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

 
Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ Ιγνάτιο συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή. Ο κ.κ Ιγνάτιος εξέθεσε στην κυρία Μακρή την προσπάθεια και τους στόχους της Μητροπόλεως δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κοινωνικό τους έργο. Εκατέρωθεν τόνίστηκε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αναγκαίο να υπάρξει με απώτερο στόχο τη στήριξη των αδύναμων ομάδων της περιοχής μας.  .  Ο Μητροπολίτης κ.κ Ιγνάτιος  υποστήριξε ότι η Μαγνησία  είναι ευλογημένος τόπος αλλά και ότι είναι ήδη υπαρκτή η κοινωνική υποδομή που απαιτείται για να συνεχισθεί το έργο προσφοράς. Η κα Μακρή αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στο έργο της Μητροπόλεως και συμπλήρωσε ότι είναι τύχη για τους Βολιώτες να βρίσκονται υπό την σκέπη ενός τέτοιου ποιμενάρχη, όπως εκείνος. «Η δύναμη της Εκκλησίας  είναι οι άνθρωποι. Είναι η ψυχή τους, η πίστη τους , ο αλτρουισμός τους,», ανέφερε ο Μητροπολίτης κ.κ Ιγνάτιος.  Η κα Μακρή απάντησε,  τονίζοντας «Από την πλευρά μου θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι πάντα στο πλευρό σας, στον αγώνα σας.  Είναι πεποίθησή μου ότι η συμπαράσταση στον συνάνθρωπο, σε όποιον έχει ανάγκη,  σε εκείνον που απευθύνει έκκληση βοηθείας είναι υποχρέωση όλων μας. Ως δήμαρχος Βόλου θα είμαι σταθερά στη διάθεση σας»,  Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου έχει άλλωστε καταστήσει σαφές ότι στις βασικές της προθέσεις για τον Δήμο μεταξύ άλλων  είναι και η αναβάθμιση του κοινωνικού του προσώπου. Πάγια θέση της είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων με όσα μέσα  και μηχανισμούς διαθέτει η Πολιτεία.
 
Ονοματοθεσία Γέφυρας Αγίας Παρασκευής
  Στην ονοματοθεσία της γέφυρας της Αγίας Παρασεκυής, γέφυρας κομβικής σημασίας για την περιοχή, αφού με αυτή συνδέεται η περιοχή με τον Βόλο, παραβρέθηκε λίγο αργότερα  η κα Ζέττα Μακρή. Η γέφυρα πήρε το όνομα του αείμνηστου μηχανικού του Δήμου, Δημήτρη Παντελή. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους  της περιοχής  αλλά και με μέλη του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου για προβλήματα που τους απασχολούν. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο θέμα της Πράξης Εφαρμογής που εκκρεμεί από το Δήμο Βόλου για εκτάσεις της Αγίας Παρασκευής που έχουν εισαχθεί  στο σχέδιο πόλεως. Η κα Μακρή  έχει επιδείξει και στο παρελθόν την ευαισθησία της για την υπόθεση, αφού είχε παραστεί μαζί με κατοίκους σε παλιό Δημοτικό Συμβούλιο. Με δεδομένες τις εκατοντάδες ενστάσεις που έγιναν από κατοίκους για την συγκεκριμένη πράξη εφαρμογής, η κα Μακρή δεσμεύτηκε να συζητήσει εκ νέου μαζί τους για την πορεία του θέματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.