Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...

Συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, μετά την Άτυπη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. (16.09.2010).
Δείτε και ακούστε μέρος της απάντησης, σε ερώτηση για θέματα ανάπτυξης και απασχόλησης :
"Επίσης, είναι ανάγκη να μπουν ευρυζωνικά δίκτυα, που θα βοηθήσουν στον ανταγωνισμό, αλλά και η ίδια η προώθηση αυτών των δικτύων θα δώσει σημαντική ώθηση και στην οικονομία, με θέσεις εργασίας. Επιπλέον, η μετάβαση σε νέες μορφές ενέργειας, που σημαίνει ενεργειακά δίκτυα που έχουν σχέση με τη σύνδεση νησιών, βουνών, σπιτιών, με ένα δίκτυο που θα μπορεί, από την ηλιακή, την αιολική, μέχρι και τη γεωθερμική ενέργεια, να αξιοποιηθεί και να ενταχθεί σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο".

Όπως θα διαπιστώσετε και στο VIDEO, αυτή η ευρυζωνικότητα τον ταλαιπώρησε  αρκετά τον πρωθυπουργό και έκανε ένα απίστευτα μακρόσυρτο σαρδάμ...
Αφού δεν σου βγαίνει η ευρυζωνικότητα Γιώργο, άστη να πάει στην ευχή της Παναγίας...
Το εντυπωσιακό με τα ενεργειακά δίκτυα του Γιώργου, είναι ότι μετά τα σπίτια, τα νησιά θα συνδεθούν και ΤΑ ΒΟΥΝΑ...
Aυτό που ξέραμε ήταν ότι : "Το βουνό, με το βουνό δεν σμίγει..."
Όμως..
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.