Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Όμως, η δουλειά που γίνεται, γίνεται στοχευμένα. Θα ξεκινάει από κάτω..

Υπουργικό συμβούλιο στην Θεσσαλονίκη.

Είπε ο πρωθυπουργός : "Επειδή όλη η Ελλάδα και τα Βαλκάνια είναι χώρος ανάπτυξης της οικονομίας, εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να έρθουμε εδώ για να κάνουμε δουλειά"
Ωραία τότε να πάτε και στη Χαλκίδα και στη Σάμο και στην Λάρισα και στο Ηράκλειο..
Μιας και είναι φτηνά και οικονομικά...
"Ήρθαμε λοιπόν και κάνουμε δουλειά..."
Καιρός ήταν να δουλέψετε μετά από 1 μήνα διακοπές
Μας πείσατε, προσέξτε μην πάθετε υπερκόπωση γιατί σας χρειάζεται ο τόπος.
"Έχω πει και το επαναλαμβάνω σ’ αυτό το Υπουργικό Συμβούλιο, με τη νέα του σύνθεση, ότι είμαστε αντιεξουσιαστής στην εξουσία."
Άντε πάλι με τους αντεξουσιαστές, το εμπεδώσαμε Γιώργο και το βιώσαμε καλά στο πετσί μας.
Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμάς..
Και όπως λέει και το antinews : Eπειδή, Γιώργο μου, γίναμε μπάχαλο και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα πια, αν είναι να κάνετε εσείς τους αντιεξουσιαστές, δεν βάζουμε κάποιον άλλον να κάνει την κακή κρατική εξουσία, να ξεκαθαρίσουμε και τους ρόλους; Την Τρόικα φερ΄ ειπείν;
"Οι Θεσσαλονικείς, όμως, βαρέθηκαν τόσα χρόνια και τα μεγάλα λόγια, και τα ανεκτέλεστα μεγάλα έργα. Η δική μας φιλοσοφία είναι διαφορετική. Φυσικά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι περνάει από το χέρι μας για την Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία. Όμως, η δουλειά που γίνεται, γίνεται στοχευμένα. Θα ξεκινάει από κάτω, από την ίδια την πόλη, από την ίδια την περιοχή, όπως και σε όλη την Ελλάδα.
Εμείς, αν θέλουμε να προχωρήσει και να προοδεύσει η Μακεδονία, η Θεσσαλονίκη, δεν είναι για να κάνουμε τους καλούς"
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τι μας είπε ο άνθρωπος...
Η δουλειά θα ξεκινάει από κάτω.. 
Δηλαδή θα δουλεύουν οι από κάτω και οι από πάνω θα βλέπουν...
Ας ξεκινάει από όπου θέλει κ. πρωθυπουργέ. από πίσω, από μπρος, πλαγίως, αλλά ας ξεκινάει γιατί μόνο δουλειά και ευκαιρίες εργασίας δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.