Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για την οικονομική κρίση

Πρωτοβουλία - παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο για την οικονομική κρίση αναμένεται να κάνει η ΟΝΝΕΔ την ερχόμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας την πρωτοπορία της στον χώρο των πολιτικών νεολαιών.
Σε ειδική πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, η ΟΝΝΕΔ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που είχε ζητήσει απο μεγάλη εταιρεία ερευνών, για το πως βλέπουν οι νέοι την οικονομική κρίση.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ευρήματα της έρευνας θα απαντούν, μεταξύ άλλων, σε ερωτήματα για το πως βλέπουν οι νέοι τα μέτρα της κυβέρνησης και την προοπτική εξόδου απο την κρίση μέσω του Μνημονίου.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της "γαλάζιας" Οργάνωσης Ανδρέας Παπαμιμίκος θα διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης σε θέματα νεολαίας, κάτι που ακόμα δεν έχει κάνει η κυβέρνηση και τά αρμόδια υπουργεία Απασχόλησης και Παιδείας.
Στην εκδήλωση θα πάρουν τον λόγο, ένας εκπρόσωπος απο την ακαδημαϊκή κοινότητα, ο υπεύθυνος της έρευνας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Νότης Μηταράκης. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, που προστίθεται στις πολυάριθμες καινοτόμες δραστηριότητες, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η "γαλάζια" Νεολαία.

Σχόλια