Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για την οικονομική κρίση

Πρωτοβουλία - παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο για την οικονομική κρίση αναμένεται να κάνει η ΟΝΝΕΔ την ερχόμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας την πρωτοπορία της στον χώρο των πολιτικών νεολαιών.
Σε ειδική πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, η ΟΝΝΕΔ θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που είχε ζητήσει απο μεγάλη εταιρεία ερευνών, για το πως βλέπουν οι νέοι την οικονομική κρίση.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ευρήματα της έρευνας θα απαντούν, μεταξύ άλλων, σε ερωτήματα για το πως βλέπουν οι νέοι τα μέτρα της κυβέρνησης και την προοπτική εξόδου απο την κρίση μέσω του Μνημονίου.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της "γαλάζιας" Οργάνωσης Ανδρέας Παπαμιμίκος θα διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης σε θέματα νεολαίας, κάτι που ακόμα δεν έχει κάνει η κυβέρνηση και τά αρμόδια υπουργεία Απασχόλησης και Παιδείας.
Στην εκδήλωση θα πάρουν τον λόγο, ένας εκπρόσωπος απο την ακαδημαϊκή κοινότητα, ο υπεύθυνος της έρευνας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Νότης Μηταράκης. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, που προστίθεται στις πολυάριθμες καινοτόμες δραστηριότητες, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η "γαλάζια" Νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.