Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με τον Γιάννη Πατσαντάρα

Και το όνομα αυτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Η δημοτική παράταξη που με επικεφαλής τον αντιπτέραρχο ε.α. Γιάννη Πατσαντάρα θα διεκδικήσει τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας επέλεξε το επίσημο όνομά της. Κι ένα πρώτο σχόλιο λέει ότι το όνομα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εκφράζει με απόλυτη ακρίβεια την αφετηρία, τη σύσταση και τις φιλοδοξίες του συνδυασμού στον οποίο ηγείται ο Γιάννης Πατσαντάρας για τον Δήμο ΔΑΑ. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση.
Αγαπητοί Φίλοι και Συνοδοιπόροι
Η ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ¨
Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
ξεκίνησε,
για να πάρουμε τις τύχες μας και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας.
...Ολοι μαζί για το μέλλον...

Με εξαιρετική τιμή και εμπιστοσύνη
Γιάννης Πατσαντάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.