Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ πάει Ταε Κβο Ντο...

Με την ομιλία του πρωθυπουργού, ξεκινούν το απόγευμα οι τριήμερες εργασίες της 9ης Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου και της Πανελλήνιας Σύσκεψης Στελεχών, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (γήπεδο Ταε Κβο Ντο). Οι εργασίες ολοκληρώνονται την Κυριακή με την έγκριση του πολιτικού πλαισίου και των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. 
"Θεωρώ ότι το δίλημμα, το οποίο είναι πολιτικό - και οι άλλοι το θέτουν, αλλά το θέτουν με μια άλλη λογική- είναι, αν πάμε μπροστά, αν αλλάζουμε τη χώρα, ή δεν αλλάζουμε τη χώρα", τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στην εισήγησή του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, αναφερόμενος στις εκλογές. 
Σχόλιο:
Μέρος που βρήκε το ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό συμβούλιο..
Χάθηκε το Ειρήνης και Φιλίας ;
Να βρεθούνε οι άνθρωποι και να λειτουργήσουν "εν ειρήνη και ομονοία", σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Άκου στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο !!
Βέβαια δεν ξέρουμε αν ο πολυαθλητής Γιώργος, εκτός από τζόκινγκ, ποδήλατο και κανό, είναι εξίσου καλός και στο Ταε Κβο Ντο ..
Το ΠΑΣΟΚ για 3 ημέρες πάει Ταε Κβο Ντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.