Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κοινοβουλευτική Φελλοκρατία

Αποκλειστική φωτογραφία από τα μπάνια των Ελλήνων πολιτικών…

Αν η οικογενειοκρατία είναι ο υπ’ αριθμόν ένας  κίνδυνος για το Κοινοβουλευτικό Πολίτευμα, η «φελλοκρατία» είναι η επόμενη διαπιστωμένη αιτία για το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί η χώρα.
Οι «πολιτικοί» δυστυχέστατα, όντας ανίκανοι να σκεφτούν οι ίδιοι τις πολιτικές λύσεις, παρέδωσαν με σιωπηρό πραξικόπημα την εξουσία σε απολιτικούς εξωθεσμικούς συμβούλους κι έτσι μετάλλαξαν τη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε Τυραννία Συμβουλατόρων οι οποίοι....
συμβουλεύουν έχοντας πλήρη άγνοια της ιδιοσυγκρασίας των Ελλήνων πολιτών και κατ επέκταση της ελληνικής κοινωνίας.
Η επαναφορά του Δημοκρατικού Πολιτεύματος κρίνεται επιτακτική, αλλά δε θα επιτευχθεί αν δε προηγηθεί η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή μιας ευφυούς πολιτικής προσωπικότητας που θα αναγνωριστεί και θα υποστηριχθεί από τους πολίτες.
http://massmedia-gr.blogspot.com

Από: http://citypress-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_467.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.