Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τέρμα τα μετρητά, όλες οι συναλλαγές με κάρτα με barcode

Ξεπερνώντας ακόμα και τις προφητείες το μέλλον των Ελλήνων από το 2011 θα κλειστεί σε μία μαγνητική κάρτα. Μέσω αυτής θα γίνονται όλες οι συναλλαγές, ώστε να μην εκδίδονται αποδείξεις, αλλά η αγοραπωλησία να καταχωρείται αμέσως στην ηλεκτρονική βάση του υπουργείου Οικονομικών. Εκτός από το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε το Κράτος να γνωρίζει πλέον και την πιο παραμικρή συνήθεια – συναλλαγή του κάθε πολίτη, με άλλοθι τη φοροδιαφυγή βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο... εφεύρημα, το colpo grosso της χιλιετίας, ώστε ο «φάκελος» του κάθε πολίτη να είναι τόσο πλήρης, περιλαμβάνοντας ακόμα και τις απλές καθημερινές «διαδρομές» του…
newsblog
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.