Ο Americano πάει America (για 3η φορά μέσα σε 7 μήνες!!!!) και κουβαλάει μαζί του και 25 άτομα...

MEΓΑΛΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, με αφορμή την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
''Λεφτά υπάρχουν'': Μαζί με τον πρωθυπουργό (που γέμισε τις φυλακές στην Ελλάδα με τα λαμόγια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μιζολήπτες και μη, που καταλήστευσαν-χρεοκόπησαν την πατρίδα μας) έρχονται στις ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης (18 Σεπτ.). Την Δευτέρα (20 Σεπτ.) έρχεται και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος γιά τους Απόδημους (που καμία κυβέρνηση δεν τους σεβάστηκε) ο Δημ. Δόλλης (αυτός θα προωθήσει τα ζητήματα των...Απόδημων στην γεν. Συνέλευση του...ΟΗΕ;).
Η αντιπροσωπεία, συνολικά, είναι 22-25 άτομα, χώρια οι της κρατικής Τηλεόρασης κ.ά...
http://www.parkermeridien.com/images/pic_phototour_9.jpgΘα μείνουν στο ξενοδοχείο ''Le Parker Méridien New York'' (119 West 56th Street, Manhattan), όπου οι τιμές κυμαίνονται από 725.28 ίσαμε 1,356.40 δολ., την βραδυά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αλλά θα τους γίνει έκπτωση όμως μην ανησυχείτε... θα δοθούν τιμές ως "πακέτο". Το συνολικό κόστος και αυτού του ταξιδιού (καύσιμα κλπ έξοδα αεροπλάνου, εισιτήρια γιά τους υπόλοιπους, ξενοδοχεία, Ουάσιγκτον, αυτοκίνητα, φαγητά κλπ, γιά 6 ημέρες) εκτιμάται σε $600-700,000.
Ο κ. Δρούτσας θα παρατείνει κατά μία εβδομάδα την παραμονή του στις ΗΠΑ. Θα επισκεφθεί και το Λος 'Αντζελες, 29-30 Σεπτεμβρίου. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο ΥΠΕΞ, θα μιλήσει στην 65η γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ναι, σημαντικές οι επαφές στον ΟΗΕ κι αλλού του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου γιά την Ελλάδα (και ειδικά γιά το προσωπικό του image), αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά -και δίνουν το παράδειγμα/μήνυμα- σε πολύ δύσκολους, γιά τον ελληνικό λαό, καιρούς.

Σημ.: Η 5 ημερών επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ν. Υόρκη, τον Ιούνιο, ήταν κομματική -''Σοσιαλιστική Διεθνής''- αλλά τα έξοδα πληρώθηκαν από τους φορολογούμενους.

- Τα έξοδα γιά τις ''φιλενάδες'' μελών της συνοδείας του GAP και τα ψώνια στα πολυτελή καταστήματα της 5ης λεωφόρου, όπως έγινε Μάρτιο και Ιούνιο 2010, πιστεύουμε θα πληρωθούν από τους ίδιους. (Γιά λεπτομέρειες, ρωτήστε τον επί του Τύπου σύμβουλο του GAP, τον κ. Ζιώγα)

- Λέτε, τα γνωστά παπαγαλάκια-''μαϊντανοί'', μεγαλο-ανταποκριτές και μη στις ΗΠΑ, να ερωτούν πάλι τους συνοδεύοντες τον πρωθυπουργό συμβούλους του, ''τι γραμμή να περάσουμε κάτω'' (Ελλάδα); Αναμένουμε με αγωνία τους γνωστούς παπατζίδικους ''διθύραμβους'' γιά τον GAP, αλλά και την ''γραμμή'' προς ''ιθαγενείς'', στα (''κυβερνητικά'') λιμνάζοντα κανάλια ΜEGA, ANT και ΕΡΤ...

- Γιατί ο πρωθυπουργός δεν προτίμησε ανοιχτή πανομογενειακή συγκέντρωση σε μιά μεγάλη αίθουσα, αλλά θέλει μόνο ''δεξίωση'' στο γεν. Προξενείο 22 Σεπτεμβρίου, απ' όπου θα ''παρελάσουν'' 150-200 κομματικοί, μόνιμοι προεδροπαράγοντες-''βούρλα'' του γκέττο μας και η...κουτσή Μαρία; Σε 6 ημέρες δεν μπορεί να βει 2 ώρες γιά την Ομογένεια; Αυτή είναι η ''εκτίμησή'' του στον Απόδημο Ελληνισμό ή φοβάται τα...παπούτσια; (Γνωρίζει ότι οι Ελληνοαμερικανοί όταν ''μερακλώνονται'' πετάνε... μονοδόλαρα, όχι παπούτσια αλα ΔΕΘ).

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΓΡΑΦΕΙΣ'', ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.

- Kαι ''το κερασάκι στην τούρτα'': Χαιρόμαστε που ο ΣΑΕάρχης του ανύπαρκτου ΣΑΕ ΗΠΑ -ως ηγέτης του... εαυτού του- ''καλωσορίζει'' τον πρωθυπουργό (άσχετα αν η πλειοψηφία του Συμβουλίου του αποφάσισε, μήνες πριν, την αναστολή λειτουργίας του ΣΑΕ ΗΠΑ. Ποιόν Ελληνισμό και ποιό ΣΑΕ εκπροσωπεί ο ΣΑΕάρχης;)

- Ούτε και σε αυτό το ταξίδι του πρωθυπουργού προβλέπεται συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.

Το ''θετικό'': Μπορεί να καταργήθηκαν -επί GAP- οι δεξιώσεις στα προξενεία γιά την 25η Μαρτίου και τους ήρωες της επανάστασης που μας απελευθέρωσαν, αλλά γίνονται γιά τον Γιώργαρο, που μας... υποδούλωσε στην Τρόικα.
http://www.kalami.net/
 
http://dexiextrem.blogspot.com/2010/09/americano-america-3-7-25.html

Σχόλια