Με 676 ευρώ χρέωσε τον ελληνικό λαό η Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Κόκλα, για να πάει διακοπές στην πατρίδα της

Η Θεοδώρα Κόκλα, Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας, θεωρεί ότι διοικεί το δικό της τσιφλίκι και εκθέτει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Μετά τα ποτά και τα ιδιαίτερα κεράσματα σε μπαράκια του Κολωνακίου κατά την διάρκεια μεταμεσονύχτιων δείπνων εργασίας νέα στοιχεία για το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος
Η κ. Κόκλα, η Γενική Γραμματέας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που διορίστηκε στην ευαίσθητη αυτή περιοχή με τις πλάτες της μητρός Παπανδρέου θεώρησε ότι διοικεί το τσιφλίκι του πατέρα της και διαχειρίζεται τις υποθέσεις όπως αυτή θεωρεί σωστό.
Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου παραδέχτηκε ότι κατανάλωνε οινοπνευματώδη ποτά τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε μπαρ του Κολωνακίου σε σύσκεψη με υπηρεσιακά στελέχη διάφορων υπουργείων και ότι αυτό εντάσσεται μέσα στα υπηρεσιακά της καθήκοντα.
Πρόσφατα πήραμε στοιχεία για τις οικονομικές απολαβές της και μάλιστα με τρόπο που προκαλεί αγανάκτηση. Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται ότι πληρώθηκε έξοδα άφιξης στη Κομοτηνή για την ορκωμοσία της στις 15.12.2009, έξοδα μετάβασης στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο και έξοδα εκτός έδρας για την μετάβαση της σε περιοχές εντός της περιοχής (Νυμφαία, Ισμαρίδα, Φανάρι, Κήποι).
Δεν γνωρίζουμε πόσο επιλήψιμο είναι να εγκρίνει η ίδια «δικαιούχος» τις δαπάνες για εκτός έδρας μέσα στον νομό αλλά και το σπουδαιότερο να εγκρίνει οδοιπορικά για την άφιξη της προκειμένου να ορκιστεί.
Σε άλλο πίνακα που δημοσιεύεται επίσης φαίνεται ότι η κ. Κόκλα μετέβη τις ημέρες του Πάσχα στην γενέτειρα της, την Άρτα, προκειμένου να επισκεφτεί τους γονείς της και για το λόγο αυτό αποζημιώθηκε με οδοιπορικά χωρίς να υπολογίσουμε και την πιθανή αποζημίωση του οδηγού της αφού κατά πληροφορίες ταξίδευσε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να έχει άνετο ταξίδι. Φυσικά, στην ίδια κατάσταση φαίνονται και οι αποζημιώσεις για τις μετακινήσεις εντός της Περιφέρειας και για χρονικό διάστημα ολίγων ωρών.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις άραγε εκτός έδρας δικαιούται και ο οδηγός του αυτοκινήτου;
Σε επόμενες εκδόσεις μας θα έχουμε κι άλλα στοιχεία που θα δείχνουν την οικονομική πολιτική της κ. Κόκλα και το όργιο σπάταλης και ροκανίσματος του δημοσίου χρήματος.
Δεν γνωρίζουμε αν ο υπουργός εσωτερικών κ. Ραγκούσης έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να βάλει σε τάξη την γραμματέα του ούτε γνωρίζουμε αν η υπόθεση αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρον για την Εισαγγελική Αρχή.
Πάντως η κ. Κόκλα έγινε θέμα συζητήσεων στην ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειας αλλά και μέσω του πανελλαδικού γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Το σπουδαιότερο είναι ότι ο πολίτης αγανακτεί με τα καμώματα αυτά που έρχονται στην επιφάνεια όταν την ίδια στιγμή βογκάει από τα οικονομικά μέτρα.
 
 
 
 

Σχόλια

  1. 2000 ευρώ οδοιπορικά σε ένα μήνα; Και μάλιστα υπογράφει η ίδια ως δικαιούχος και ως... πρόεδρος Δ.Σ. που εγκρίνει...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.