Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος συγκαλεί την καθιερωμένη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στις 13:00. της πόλης (επιμελητήρια, εμπορικοί σύλλογοι και ομοσπονδίες, σύνδεσμοι βιομηχανιών και εξαγωγέων, τουριστικοί πράκτορες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Εργατικό Κέντρο, κ.ά.) την ερχόμενη
Η σύσκεψη θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, στον ίδιο χώρο με την συμμετοχή των υπόλοιπων φορέων της πόλης, όπως κοινωνικοί φορείς, σωματεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, κ.α.

http://papageorgopoulos.wordpress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.