Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Χρυσές προαγωγές για τους πράσινους συνδικαλιστές

Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κύριος Μιχάλης Γιαννάκης, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» για τις κομματικές προαγωγές στη ΔΕΠΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί θλιβερό σύμπτωμα για την ποιότητα της δημοκρατίας μας να μην ενημερώνεται το Σώμα της Βουλής δια των Ερωτήσεων που κατατίθενται, αλλά η ενημέρωση να προκύπτει ως αποτέλεσμα της δημοσιογραφικής έρευνας.

Προφανώς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής απαξιεί να απαντήσει στα ουσιώδη ερωτήματα που θέσαμε για την βαθμολογική και μισθολογική αναβάθμιση των «πράσινων» στελεχών της ΔΕΠΑ.

Σήμερα, είναι διπλά εκτεθειμένη. Αφενός γιατί αποφεύγει συστηματικά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και αφετέρου γιατί αποδεικνύεται η βασιμότητα των καταγγελιών.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, το προεκλογικό ευφυολόγημα του κυρίου Παπανδρέου περί «άριστων» και «αρεστών» παραμένει λογοπαίγνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.