Μπορεί κάποιος μέσα σε 5 μήνες, να πάθει επιλεκτική αμνησία;


Διαβάστε τι δήλωνε στις 15/6/2010, σύμφωνα με το isthmos.gr μεταξύ άλλων, στο περιθώριο συνέλευσης της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης:  
Για την υποψηφιότητα Τατούλη δεν έχει μιλήσει το ΠΑΣΟΚ  ούτε έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον το ΠΑΣΟΚ . Βεβαίως στο προσωπικό επίπεδο έχω καλή σχέση με τον κύριο Τατούλη. Από εκεί και πέρα όμως όλα κρίνονται πολιτικά.
Και εγώ διαφωνώ αν θέλετε με την περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ θα έδινε στήριξη στον κύριο Τατούλη. Γιατί σήμερα σε τούτη την κρίση που περνά ο τόπος πρέπει να υπερασπιστούμε αρχές και αξίες , την πολιτική εντιμότητα και την πολιτική ηθική και δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε μοντέλα συμπεριφοράς ή πολιτικούς  οι οποίοι περιφέρονται σε όλο το πολιτικό σύστημα.
Υπερασπίζομαι, όπως σας είπα, αυτές τις βασικές αρχές , γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί. Έχει κουραστεί από την πασαρέλα ονομάτων. Έχει κουραστεί από την πασαρέλα πολιτικών, οι οποίοι με μεγάλη ευκολία περνούν από τον έναν πολιτικό χώρο στον άλλον.
Δεν συμφωνώ με αυτού του είδους την πολιτική δράση για αυτό εκφράζω την διαφωνία μου με το ενδεχόμενο, ακόμα, το ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξει υποψηφιότητα Τατούλη.» 

Αυτά πριν έγιναν πριν 5 μηνες και ο κ. Μπεγλίτης ήταν απόλυτα σαφής και ξεκάθαρος στο θέμα της υποστήριξης του Τατούλη.
Πιο σαφής δεν θα μπορούσε να είναι
Τι έχει να μας πει σήμερα ο κ. Μπεγλίτης;;;  

Τι έχει να μας πει, μετά την επίσημη υποστήριξη του κ. Τατούλη από το ΠΑΣΟΚ ;
Άλλαξε μήπως κάτι, η πασαρέλα που πήγε, δεν είναι πια περιφερόμενος πολιτικός ο Τατούλης;
Μπορεί κάποιος μέσα σε 5 μήνες, να πάθει επιλεκτική αμνησία;
Όλα κρίνονται πολιτικά κ. Μπεγλίτη όπως είπατε ...

Σχόλια

  1. Ασε μας ρε φιλε, εδω σε 11 μηνες οι της ΝΔ επαθαν ολικη αμνησια για ο τι εγινε επι 5,5 χρονια. Αυτη και αν ειναι ΑΜΝΗΣΙΑ .... αν οχι ΑΜΝΗΣΤΙΑ και ΣΥΓΚΑΛΙΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.