Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Έτσι σπαταλούν το δημόσιο χρήμα: δίνουν 1,7 εκατ. για τις...τουαλέτες του αεροδρομίου "Καζαντζάκης" του Ηρακλείου! Οι 500.000 είναι για "απρόβλεπτα"

Από την μία λένε ότι σύντομα θα γίνει το αεροδρόμιο Καστελίου και από την άλλη το ελληνικό Δημόσιο σπαταλά το ποσό των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ για τις…τουαλέτες του αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης στο Ηράκλειο!

Έτσι σπαταλούν το δημόσιο χρήμα: δίνουν 1,7 εκατ. για τις...τουαλέτες του αεροδρομίου 'Καζαντζάκης'!Ναι, είναι απίστευτο, αλλά αληθινό: όπως αποκαλύπτει σήμερα το CRETALIVE ή έχουν αποφασίσει να πετάξουν λεφτά ή μάλλον δεν βλέπουν και πολύ ζεστά το Καστέλι…Και μάλλον συμβαίνει το πρώτο διότι δεν ξέρει η Δεξιά τι ποιεί..η Αριστερά
Ο διαγωνισμός για τις…τουαλέτες προβλέπει μεταξύ άλλων:
-Ποσό 642 χιλιάδες ευρώ για οικοδομικές εργασίες
-ποσό 294 χιλιάδες ευρώ για ηλεκτρομηχανολογικά
-ποσό 1,2 εκατ ευρώ για συνολική δαπάνη εργασιών
-ποσό 179 χιλιάδες ευρώ για απρόβλεπτα
-ποσό 322 χιλιάδες για απρόβλεπτα

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου και βεβαίως θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις!
http://www.cretalive.gr

Δεξί Εξτρέμ: Οι 500.000 ευρώ για απρόοπτα έξοδα είναι όλα τα λεφτά!!!! Κοντά το 1/3 του προυπολογισμού του έργου θα πάει σε απρόβλεπτα έξοδα... και μην αμφιβάλει κανείς ότι θα προκύψουν "απρόβλεπτα"... μέχρι και χιόνια στο Ηράκλειο μπορεί να ανκαλύψουν για να τα καρπωθούν τα αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ... εκτός αν η διοίκηση του αεροδρομίου είναι δεξιά ;)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.