Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 156 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Π.Σ.Σ.Υ-ΙΚΑ ΕΤΑΜ)ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΞΕΔΩΘΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΤΙ '' ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,ΥΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 156 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ,ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ Κα ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.


                                                                                                    ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ              

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.