Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COSMOTE


Ανακοίνωση


Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2010Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης για τα προβλήματα στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που παρουσιάστηκαν σήμερα σε περιοχές της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας, η COSMOTE ενημερώνει για τα εξής:

Μετά από βλάβη που προκλήθηκε νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου παρουσιάστηκαν προβλήματα στην επικοινωνία στις περιοχές της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως σε όλες τις περιοχές. Η COSMOTE ζητά την κατανόηση των συνδρομητών της κι ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στην πίστωση του παγίου του οικονομικού τους προγράμματος που αναλογεί στη διάρκεια της βλάβης, σε όσους συνδρομητές της επηρεάστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.