Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις: 120 εκατομμύρια ευρώ το κόστος του ανασχηματισμού

Με κεντρικό τίτλο “πληρώσαμε 120 εκατομμύρια ευρώ τα βαφτίσια των νέων υπουργείων” κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα Αποκαλύψεις, που υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως κάθε νέο υπουργείο που δημιουργείται κοστίζει το λιγότερο 6 εκατομμύρια ευρώ! Παράλληλα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι συνολικά προβλέπεται μισθοδοσία 30 εκατομμυρίων ευρώ το μήνα για τις “στρατιές” των νέων συμβούλων των υπουργών,
ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η “κυβερνητική απόβαση” στη Θεσσαλονίκη.
πηγή: Zoomnews

Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.