Στην Πάρo τον αέρα μου να πάρω...

Υπουργικό Συμβούλιο στην Πάρο

Τι άλλο θα ακούσουμε.....

O πρωθυπουργός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, πρόκειται μέσα στο Σαββατοκύριακο, να καλέσει κάποιους υπουργούς στην Πάρο για συνεργασία.

Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος. 

Σε "αποκλειστικότητα" σας δείχνουμε το ακριβές σημείο, που θα λάβουν χώρα οι συναντήσεις-συζητήσεις... 

 

 Διαβάστε το σχετικό άρθρο:

Υπουργικό Συμβούλιο στην Πάρο

Ο Γιώργος καλεί υπουργούς πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις 
Υπουργούς καλεί στην Πάρο ο Γιώργος Παπανδρέου προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά του. Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.
Η πρόσκληση προς τον κ. Γερουλάνο είχε γίνει πριν καν αρχίσουν οι διακοπές του Πρωθυπουργού και δεν αποκλείεται να υπάρξει υπενθύμιση για επίσκεψή του στο κυκλαδίτικο νησί πριν από τον Δεκαπενταύγουστο. Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός θέλει τους δύο στενούς του συνεργάτες και προσωπικούς του φίλους κοντά του στη διάρκεια της παραμονής του στην Πάρο, επιβεβαιώνει εν μέρει τις πληροφορίες που επιμένουν ότι ο κ. Παπανδρέου αυτές τις ημέρες θα καταλήξει στις αλλαγές που σκέφτεται να υλοποιήσει είτε στην κυβέρνηση είτε στο Μαξίμου είτε στο ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. «Θα καλέσω κάποιους υπουργούς στην Πάρο», είπε ο Πρωθυπουργός προσφάτως σε συνεργάτες του, δίνοντας την αίσθηση ότι σχεδιάζει τροποποιήσεις. Πάντως, οι πληροφορίες σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αναφέρουν ότι «ο κύβος ερρίφθη» και ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα γίνουν ανακοινώσεις. Ο κ. Παπανδρέου δεν αποκλείεται πλην των κ.κ. Παμπούκη και Γερουλάνου να καλέσει στην Πάρο κι άλλους υπουργούς ή και στενούς του συνεργάτες.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4588758

 

Σχόλια

  1. Πραγματικα εχω καποιες αποριες, ασχετα απο κομματικες πεποιθησεις, και θελω καποιος να μου τις επιλυσει
    1) Ειναι μεμτο ο πρωθυπουργος της χωρας να κανει διακοπες ?
    2) Ειναι μεμτο ο πρωθυπουργος της χωρας να συνεργαζεται με υπουργους κατα τις διακοπες του ?
    3) Ειναι δυγκλιση υπουργικου συμβουλιου η κληση υπουργων ?
    4) Απαγορευεται απο πουθενα η συγκλιση υπουργικου συμβουλιου εκτος Αθηνων ?
    Περιμενω μια ειλικρινη απαντηση περαν του καλαμπουριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακό δεν είναι άν το εννοεί πραγματικά...
    Όσο για τις διακοπές αυτές είναι επιβεβλημένες για όλους, αλλά με μέτρο, ανάλογα με τη θέση-ευθύνες και υποχρεώσεις.
    Όχι όμως για κάποιους οι διακοπές να είναι απαγορευτικές και να διακωμωδούνται (από τον τύπο)π.χ Καραμανλής και για άλλους να είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό..
    Δεν μπορεί ο Κ.Κ να πηγαίνεί ως απλός βουλευτής για μπάνιο στην Ραφήνα ή στο γήπεδο με τα παιδιά του και να ακούει τα μύρια όσα...γιατί λέει εδώ καιγόμαστε και αυτός πάει για μπάνιο ή ταξίδι στην Αμερική κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΚ κριθηκε απο την ιστορια και τον ελληνικο λαο. Οσον αφορα τον σχολιασμο που του γινεται θεωρω οτι εβαλε και εκεινος το χερακι του με τη δηλωση του οτι ειναι κουρασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γινεται τελικα φετος στη Παρο ?
    http://fimotro.blogspot.com/2010/08/blog-post_2551.html
    http://fimotro.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html
    Μπορει καποιος να μου πει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.