Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Ά. Διαμαντοπούλου: “Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών που διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους...."Ά. Διαμαντοπούλου: “Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών που διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους, αυτό συμβαίνει και με τους αναπληρωτές…»
Τη δήλωση αυτή έκανε η Υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Καυστικό το σχόλιο της ιστοσελίδας
alfavita.gr "Τα ίδια ψέμματα ακούμε χρόνια και χρόνια. Άλλοτε για τα κενά φταίνε οι επαπειλούμενες κυήσεις, τώρα οι εκπαιδευτικοί δήθεν διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους.

Κυρία Διαμαντοπούλου η alfavita.gr γνωρίζει χιλιάδες αδιοριστους εκπαιδευτικούς που δέχονται να τους διορίσετε στα Ιμια, στη Ρω, στα Ψαρά ή όπου αλλού θέλετε.

Ξεχάσατε κυρία Υπουργέ ότι εδώ και αρκετά χρόνια χιλιάδες δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και καθηγητές άφησαν οικογένειες, γονείς, φίλους και όργωσαν τη σχολική εκπαίδευση από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη και από τους Παξούς μέχρι τη Χάλκη με μισθούς - φιλοδωρήματα;

Ποιοι τα τελευταία χρόνια κάλυπταν τα κενά χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία σε όλη την ελληνική γη, σε ορεινά χωριά και κωμοπόλεις;

Γιατί προσβάλετε έτσι τη νοημοσύνη της εκπαιδευτικής κοινότητας;"

Δείτε το βίντεο με τα αποσπάσματα της συνέντευξης και ολόκληρη τη συνέντευξη της Υπουργού στο
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=204115

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.