Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Mοιραστείτε τα έξοδα μετακίνησης, συνοδηγώντας με άλλους..

 Για δείτε και αυτά ίσως σας ενδιαφέρουν..

Το pamemazi.gr είναι η ανεξάρτητη βάση συνοδήγησης στο internet για την ανακοίνωση ευκαιριών συνοδήγησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στη βάση δεδομένων μας από το Μενού "Ευκαιρίες Συνοδήγησης" ή μέσω της ακόλουθης φόρμας αναζήτησης μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες προσφορές και αναζητήσεις. 

Το carpooling.gr είναι μια ανεξάρτητη πύλη που συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.