Mια είναι η λύση ... ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο κ. Πεταλωτής σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ, δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

Ειδικότερα, σχετικά με την ύφεση και την ανεργία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δίνει προοπτική όχι με τα λόγια αλλά με αριθμούς και συγκεκριμένο πλάνο.

Εκτίμησε δε ότι “αν συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε, τηρώντας τους όρους του μνημονίου, που δεν είναι αλυσίδες, όπως κάποιοι θέλουν να το παρουσιάσουν, αλλά μια σειρά δεσμεύσεων και αυτοδεσμεύσεων -κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό-, θα μπορέσουμε να περάσουμε σε μια άλλη φάση”.

 Ερωτηθείς σχετικά με το κοινωνικό πακέτο που αναμένεται ότι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει ακριβώς να αναδείξει πλέον, εκείνα τα στοιχεία της κοινωνικής της πολιτικής που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ασφάλειας και βεβαιότητας που λείπει από τον πολίτη και που "θα έχει να κάνει τόσο με την υπόστασή του ως άτομο μέσα στην κοινωνία, όσο και με την υπόστασή του σε ένα οικονομικό και αναπτυξιακό περιβάλλον".


Σχόλια:
Δυστυχώς με τα νούμερα δεν δίνεται προοπτική..
Τα νούμερα δεν θα μας δώσουν να φάμε και σίγουρα αυτά τα συγκεκριμένα νούμερα, δεν θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας.
Αν κ. Πεταλωτή τα μέτρα του μνημονίου δεν είναι αλυσίδες, τότε γιατί είναι "δεμένα" τα χέρια σας;

Επίσης με αυτήν την κρίση, τις αυξήσεις των φόρων, τις μειώσεις των μισθών, την ακρίβεια και την ανεργία, πως ΘΑ βελτιώσετε την ασφάλεια, την βεβαιότητα και την υπόσταση του πολίτη;;
Πως ΘΑ το πετύχετε αυτό, με τα νούμερα ή με την πράσινη ανάπτυξη.
Μάλλον για πράσινη δίαιτα και νηστεία μας βλέπω...

Mια είναι η λύση ... ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Σχόλια