Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

Η Intel αγόρασε την McAfee έναντι $7,7 δισ.Την εξαγορά της McAfee Inc, εταιρείας λογισμικού ασφαλείας, έναντι 7,7 δισ. δολαρίων, ανακοίνωσε η Intel, καιθώς η εταιρεία θεωρεί τα προϊόντα της McAfee ως στοιχεία κλειδιά της αναπτυξιακής της στρατηγικής.

Η Intel θα καταβάλει 48 σεντς για κάθε μετοχή της McAfee, με premium 60% σε σχέση με τα 29,93 δολάρια, τιμή κλεισίματος της McAfee την Τετάρτη. Η συμφωνία αναμένεται να επηρεάσει ελαφρώς τα αποτελέσματα της Intel το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωσή της, σύμφωνα με την ίδια.

"Με την ταχεία διεύρυνση της ανάπτυξης σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που σχετίζονται με το Ίντερνετ, όλο και περισσότερα στοιχεία της ζωής μας συνδέονται με αυτό", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intel, Paul Otellini.

"Στο παρελθόν, η αποδοτικότητα της ενέργειας και η συνδεσιμότητα καθόριζαν τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών". Κοιτώντας το μέλλον, η ασφάλεια θα προστεθεί ως τρίτος στυλοβάτης αυτών που ζητούν οι καταναλωτές σε όλες τους τις εμπειρίες που σχετίζονται με το Ίντερνετ και τους υπολογιστές, συμπλήρωσε. 

Η McAfee, γνωστή κυρίως για τα anti-virus λογισμικά της, εμφάνισε το 2009 έσοδα ύψους 2 δισ. δολαρίων.


http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1031826

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.