Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Google : Παρουσίασε το Voice Search και το Chrome-to-Phone για Android συσκευές

Η Google παρουσίασε νέες εξελιγμένες φωνητικές οδηγίες για το Android καθώς και την εφαρμογή Chrome-to-Phone για το συγχρονισμό του κινητού με τον Chrome browser.
Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Google παρουσίασε τη φωνητική αναζήτηση στους χρήστες των ΗΠΑ αλλά οι δυνατότητες της ήταν αρκετά περιορισμένες.
Η νέα δυνατότητα Voice Search, εκτός από τα φωνητική αναζήτηση, δίνει τη δυνατότητα της αποστολής μηνυμάτων κειμένου, τη σύνθεση email, τη διαχείριση του προγράμματος πλοήγησης, καθώς επίσης και τη ρύθμιση του ξυπνητηριού μέσω φωνητικών εντολών.
Σημειώνεται, ότι το Voice Search υποστηρίζει αποκλειστικά συσκευές που τρέχουν το Android OS 2.2.
Επιπλέον με την εφαρμογή Chrome-to-Phone υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μιας ιστοσελίδας ή ενός χάρτη απευθείας στο κινητό με το πάτημα ενός κουμπιού κατευθείαν από τον browser.

Κυρίως, απευθύνεται σε χρήστες του Chrome, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χρήστες που χρησιμοποιούν Firefox.
Η Google ανακοίνωσε ότι μελλοντικά η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και σε κινητά iPhone.

Newslink
http://www.i-live.gr/news-google-voice-search-chrome-android/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.