Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Κάποτε μιλούσαν για σπατάλες και "γαλάζια" Golden Boys...

Και "Λιποθυμούσαν" από "Σοσιαλιστική" δικαίωση οι κομματικοί bloggers που η νέα κυβέρνηση σταματά τις σπατάλες και που βάζει πλαφόν στις αμοιβές...

Φυσικά τώρα πλέον , δεν θεωρείται "σπατάλη" ο στρατός συμβούλων του Πρωθυπουργού αλλά "ΑΝΑΓΚΗ" αφού "ΠΑΛΕΥΕΙ"  για την "σωτηρία μας..."

Τα πλαφόν μπήκαν , μόνο που μπήκαν  θεωρητικά και για τα μάτια του κόσμου , οι όποιες περικοπές και τα όποια πλαφόν τέθηκαν στην ΕΡΤ τώρα παίρνονται πίσω άρον άρον...
Τα "Πράσινα" Golden Boys δεν θα δουλεύουν "τζάμπα"...
Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι.
Ο γράφων δεν είναι κατά των υψηλών αμοιβών στα στελέχη των κρατικών επιχειρήσεων με μία μόνο προϋπόθεση.
Οι επιχειρήσεις που διοικούν να ΓΙΝΟΥΝ (Να είναι...) ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ.
Σε καμία περίπτωση μπορεί να γίνει αποδεκτή η υψηλή αμοιβή σε κάποια κρατική εταιρεία που παράγει ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ.
Και αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ είναι ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/08/golden-boys.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.