Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Δεν θέλουν τη Frontex στη Σάμο. Kυριολεκτικά κάτω από τη μύτη του Λιμεναρχείου Σάμου έβαψαν το κοντέινερ της Frontex!


Τελικά υπάρχουν και άλλοι πολίτες εκτός του Νομάρχη της Σάμου που δεν θέλουν τη frondex στη Σάμο. Ανάρτησαν πανό κάτω από την Ελληνική Σημαία και έβαψαν το κοντέινερ της Frontex που βρίσκεται έξω από το Λιμεναρχείο της Σάμου.Η πλάκα είναι ότι κανείς από το Λιμεναρχείο δεν πήρε μυρουδιά τι συνέβη αν και το κοντέινερ απείχε λίγα μέτρα από την είσοδο του
Απευθυνθήκαμε στον Αντιδήμαρχο κ.Κοχλιό να μάθουμε τι συμβαίνει και μας είπε ότι το Λιμεναρχείο τον ενημέρωσε ότι το Λιμενικό Ταμείο είχε δώσει την σχετική άδεια.

Ρωτάμε τώρα εμείς το Λιμενικό Ταμείο είχε δώσει και τη σχετική άδεια για να βαφτεί το κοντέινερ;Το Λιμενικό Ταμείο είχε δώσει την σχετική άδεια για να αναρτηθεί και πανό κάτω από τα σύμβολα του Έθνους;
(Σαμιακή Γνώμη)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/08/frontex-k-frondex.html

1 σχόλιο:

  1. Μετα μας φταιει ο Ομπαμα και οι ξενοι δακτυλοι...

    "Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους" Θεοδωρος Κολοκοτρωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.