Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

Free and Real: Φυσικές Καλλιέργειες, Βίο-Κλιματική Αρχιτεκτονική και Φυσική Δόμηση για Νέους

Free and Real: Φυσικές Καλλιέργειες, Βίο-Κλιματική Αρχιτεκτονική και Φυσική Δόμηση για Νέους

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Συμμετοχής

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης «Free and Real: Φυσικές Καλλιέργειες, Βίο-Κλιματική Αρχιτεκτονική και Φυσική Δόμηση για Νέους», επιχορηγούμενου από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς «Πρόγραμμα Υποστήριξης Πρωτοβουλιών για τους Νέους 2010″ το Free and Real διοργανώνει τις παρακάτω δραστηριότητες και σας καλεί να δηλώσετε το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας:
Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν με το τετραήμερο εργαστήριο Φυσικής Δόμησης, στις 26 Αυγούστου και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μία ή και περισσότερες από τις παραπάνω δραστηριότητες ή για περισσότερες πληροφορίες, καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον είτε στέλνοντας ένα e-mail στο: info@freeandreal.org ή καλώντας στο begin_of_the_skype_highlighting              6932505056      end_of_the_skype_highlighting6932505056 (Απόστολος Σιάνος).
Με εξαίρεση το τετραήμερο εργαστήριο Φυσική Δόμησης, το οποίο έχει μια μικρή χρηματική συμμετοχή που θα ανακοινωθεί, όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια – παρουσιάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.
Περισσότερες πληροφορίες για ημερομηνίες και τόπους διεξαγωγής σύντομα θα είναι στη διάθεσή σας.
Θα χαρούμε παρά πολύ να λάβουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας και να σας δούμε στις εκδηλώσεις μας. Πιο αναλυτικά εδώ.
Με Τιμή
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Σιάνος
Η Γενική Γραμματέας
Πέπη Καλύβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.