Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Έκτακτο : Eπέστρεψε το Speedrunner μετά από ειδοποίηση για βόμβαΣτο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το Speedrunner III έπειτα από ανακοίνωση για βόμβα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ειδοποίηση για τη βόμβα δεν αφορούσε συγκεκριμένα στο  Speedrunner III αλλά ήταν γενική και αναφερόταν «σε καράβι που αναχωρούσε στις 5:30 το απόγευμα για την Πάρο».
Το Speedrunner III επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά μόλις πέντε λεπτά μετά την αναχώρησή του, στις 5:30 το απόγευμα.
Αυτή τη στιγμή γίνονται έλεγχοι και αναζητείται ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στο γκαράζ του πλοίου.
Στο λιμάνι έχει καταφτάσει και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής με εκπαιδευμένα σκυλιά.
Σημειώνεται ότι το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στους επιβάτες και ιδιαίτερα στους ξένους τουρίστες, οι οποίοι δεν ενημερώνονταν εγκαίρως για τα γεγονότα καθώς οι ανακοινώσεις γίνονταν μόνο στα ελληνικά.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε και το πλοίο Bluestar που είχε αναχωρήσει επίσης για Πάρο.

http://www.i-live.gr/news-speedrunner-vomva/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.